Birthday Girl . Sweet Seventeen.





Assalammualaikum , happy birthday to me, happy birthday to me, happy birthday to mee :D .Hehehe. Alhamdulillah , aku still dapat celebrate birthday aku yang ke-17 . Alololo, umur aku dah meningkat leww. Ayoooo . Ehh, belum tua lagi k . Aku tak mengaku puns. Wekkss :p . Okay, mau story sikit nie, boleh tak ? Haha. Btw, orang yang first wish aku tu mesti lah BabyBoo aku sorang tuu, siapa lagi kalau bukan Taufiq . Hee :D . Tapi, dia wish paling awal gila kot. Pukul 11.35 . Kata dia "sorry awak, wish awal. Kita excited" . Kahkahkah . Ehh, sayang . Awak tak payah lah say sorry. Tak salah pun awak wish awal. Tak masuk penjara kot. Btw, seriusly kita terharu sebenarnya taw. Awak nyanyikan untuk kita. Serius, berbunga-bunga hati masa tu . Acehceh . Ingatkan awak tak ingat birthday girl comel awak nie. Hahaha. baru nak merajuk taw . Tapi awak ingat and benda yang paling buat kita touching tu bila awak call then wish kita . Alalalalala, so suweett. ILOVEYOUSOMUCH . Hee :) . Lepas tu, ada pulak sorang call aku . Wish aku jugak. Budak Hippo tu laa. Haish gedik . Hahaha. Nyanyikan aku jugak . Alololo. Bestnyaaa. Semua ingat birthday aku . And to all my friends, thanks sebab wish aku and thanks to kecik and adah sebab KISS aku . Ohh, nak menangis masa tu tapi konon gentle laa kan. Haha. Aku sayang korang weh. Thanks gila-gila . Serentak korang kiss aku. Rasa nak hug korang ketad-ketad taw. Muahh! :* . Best moment . Last sambut birthday dekat sekolah . Terima kasih sangat-sangat yang wish aku tu . Iloveyou laaa <3. Hihihi . To my mum and dad , I'm happy coz I got good advise from your both, care about me, love me, always besides me when I got a problem and thanks to God :') . Birthday aku tak meriah tanpa korang semua.
BIRTHDAY GIRL YANG COMEL NIE. HUG DIA k :) 

Wish Of Me : Aku harap aku dapat banggakan parents aku dengan result SPM aku. Sebab ayah selalu nasihatkan aku "belajar rajin-rajin, nanti dah besar senang". Benda tu selalu aku ingat and takkan pernah lupa. Aku nak buat parents aku BANGGA dengan anak dia yang comel loteh nie. Hihihi. Kedua, aku nak SANGAT pergi PARIS and aku akan usahakan sampai dapat ! Sebab apa? Sebab aku teringin sangat nak pergi sana . Teringin gila-gila. Berangan nanti konon-konon BF aku propose aku dekat sana. Aww aww <3 . Ehemehem, senakal-nakal aku, sekeras-keras kepala aku nie, aku tetap nak banggakan dekat semua orang yang AKU PUN BOLEH ! InsyaAllah, aku akan usahakan . Please support me :) . Thank you .

1 comment:

Syazwani Afandi said...

Selamat Hari Lahir :)

Amin.. Amin Ya Rabbal al Amin.. :)